Nytt magasin med kunnskap for et bedre arbeidsliv

Kunnskap Kristiania, som er Høyskolen Kristianias digitale kunnskapsmagasin, markerer ettårs-dagen med å gi ut en jubileumsutgave på papir og nett.

FORSKNINGSKOMMUNIKASJON: Fra kunnskap til bedre praksis

Kunnskap Kristiania 2020-2021_bilde av magasinforsiden.
Kunnskap Kristiania skal bidra til å gjøre arbeidslivet bedre. Her er forsiden av den første jubileumsutgaven av Høyskolen Kristianias kunnskapsmagasin. Den kan du lese både digitalt og på papir.

Jeg har gleden av å invitere deg til å lese den første jubileumsutgaven av Kunnskap Kristiania, som er et kunnskapsmagasin som utgis av Høyskolen Kristiania.

Magasinet lages for deg som er medarbeider eller leder i arbeidslivet. Vår ambisjon er at du ikke bare skal lese Kunnskap Kristiania, men også la deg inspirere til å ta i bruk ny kunnskap og faglig innsikt i din organisasjon.

Kristiania ser det som sin samfunnsoppgave å bidra til en bedre praksis i arbeidsliv og samfunn. Det får vi bare til i tett samspill og samarbeid med arbeidslivet.

Kristianias digitale kunnskapsmagasin

Vi lanserte Kunnskap Kristiania 23. oktober 2019 som et digitalt magasin for nyheter om forskning, faglig innsikt, kunstnerisk forskning og aktuell samfunnsdebatt fra fagmiljøene ved Høyskolen Kristiania.

Vi er opptatt av å presentere forskning og faglig innsikt slik at den blir forståelig, relevant og interessant for deg og dine kolleger.

Vi lanserte vårt digitale kunnskapsmagasin i det stille. Vi ville vente med festivitas til vi hadde noe håndfast å vise til. På ett-årsdagen har vi publisert nærmere 300 bidrag i Kunnskap Kristiania. Det synes vi er all grunn til å feire. Og det vil vi gjerne gjøre sammen med deg.

Jubileumsmagasin

Derfor markerer vi ett-årsdagen for Kunnskap Kristiania med et jubileumsmagasin som du kan lese både digitalt og på papir. Vi har valgt ut 18 aktuelle artikler til denne første jubileumsutgaven av Kunnskap Kristiania. Her finner du garantert noe for (nesten) enhver smak og interesse.

  • Lyst til å lese Kunnskap Kristiania 2020/2021 på papir?: Send din bestilling på epost til kunnskap@kristiania.no

Vi har delt jubileumsutgaven av magasinet i seks tema-seksjoner, som viser smakebiter fra noen av fagområdene vi er sterke på:

1) Bedre helse (helsevitenskap), 2) Innovasjon og bærekraft, 3) Ledelse og HR, 4) Kommunikasjon og medier, 5) Kunst og kreativitet og 6) Teknologi i bruk.

Dette er også eksempler på områder der Høyskolen Kristiania kan samarbeide med deg og din organisasjon om å utvikle ny kunnskap og kompetanse.

Jeg ser frem til å høre hva du synes om denne utgaven av Kunnskap Kristiania. Send meg dine kommentarer på epost. Du kan også komme med ønsker om temaer vi skal belyse i Kunnskap Kristiania.

Referanse:

Artikkelen er publisert som lederartikkel i Kunnskap Kristiania 2020/2021, som er den første magasinutgaven av Kunnskap Kristiania.

Tekst: Audun Farbrot, fagsjef forskningskommunikasjon og innovasjon ved Høyskolen Kristiania. Han er også redaktør for Kunnskap Kristiania.

Foto: Bildet viser forsiden av den første trykte utgaven av Kunnskap Kristiania.

Si din mening:

Send gjerne dine spørsmål og kommentarer til denne artikkelen på E-post til kunnskap@kristiania.no. Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor.

1 Comments on “Nytt magasin med kunnskap for et bedre arbeidsliv”

  1. Pingback: Slik bygger vi arbeidslivs-universitetet - Kunnskapsmagasinet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *