Frykter konsekvensene av økt polarisering

– Jeg er veldig engstelig for framtida vår, sier Sharam Alghasi, i denne samtalen om polarisering og medierepresentasjon av minoriteter.

Han er førsteamanuensis ved Institutt for kommunikasjon, Avdeling for kommunikasjon, ledelse og markedsføring, Høyskolen Kristiania. Nylig kom han med boken «Hvem er vi nå: Medier og minoriteter i Norge«, sammen med Elisabeth Eide og Anne Hege Simonsen.

Boka handler om identitet og tilhørighet og dynamikken disse «størrelsene» skaper i den norske offentligheten. Forfatterne setter søkelys på mediene i møte med migrasjon, og presenterer analyser av medieutviklingen på flere områder, samt medierepresentasjon av minoriteter med vekt på hvilke tema som tas opp, hvilke stemmer som kommer til uttrykk og innen ulike sjangre. Det gjøres analyser av utvalgte mediedebatter i både i tradisjonelle og sosiale medier.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. på PodBean, Amazon Music/Audible, Apple Podcasts, Google Podcasts og Spotify. Her er de fem siste:

Vil du bli varslet om neste episode?

* indicates required

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *