Oppfordrer til bruk av munnbind

Jeg oppfordrer studenter og ansatte til å bruke munnbind på campus i situasjoner der det oppleves som vanskelig å holde meteren.

Myndighetene anbefaler nå bruk av munnbind i kollektivtrafikken i Oslo. De understreker at det viktigste og mest effektive er å holde meteren, men at det kan oppstå situasjoner i reise til og fra jobb og skole der dette blir krevende å få til. Derfor anbefales engangs-munnbind eller vaskbare tøymunnbind.

På campus kan også slike situasjoner oppstå. For eksempel på vei inn eller ut av forelesninger. Derfor ønsker jeg å oppfordre deg til å bruke munnbind.

Høyskolen Kristiania har bestilt vaskbare tøymunnbind som vi venter å få levert i løpet av uka. Allerede mandag har vi et antall engangsmunnbind til utdeling i resepsjonen.

Jeg håper dette er et tiltak som bidrar til at vi tar godt vare på hverandre. I tillegg til at vi er flinke med å vaske hender og huske på meteren.

Alt godt,

Arne

Encourages the use of face masks: I encourage students and staff to wear face masks on campus in situations where it is perceived as difficult to keep a meter distance. The authorities also recommend the use of face masks in public transport in Oslo. Kristiania University College has ordered reusable masks, and we do have a number of disposable face masks for distribution at the reception. I hope this is a measure that helps us take good care of each other. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *