– Din suksess er vår suksess

STUDIESTART: Kristiania holder til i hjertet av storbyen. I kvadraturen og langs Akerselva og Hansaparken i Bergen skal rekordmange starte sine høyskolestudier i år. Vi takker for tilliten og lover ambisiøse Kristiania-pedagoger som gir praksisnærundervisning kombinert med studentaktive læringsformer. 

Vi har skrevet ut 3,5 millioner vitnemål siden oppstarten for 106 år siden.

For oss er det viktig at du også fullfører og får ditt vitnemål. Din suksess er vår suksess.

Det er derfor jeg vil anbefale deg på det sterkeste å gjennomføre studiet du har begynt på. Vitnemålet er billetten til både arbeidsliv og videre studier. Det er lite å vinne på å rykke tilbake til start.  

Det er mange studier å velge mellom. Kristiania alene har over 100 ulike studieprogram. Og når høstmørket faller på, kan tvilen komme snikende. Har jeg valgt det riktige? Skal jeg virkelig jobbe med dette resten av livet? Det første studieåret er mest kritisk. Alt for mange norske studenter gir opp allerede før eksamen i mai.  

Dermed går de glipp av å oppleve at man får flere valg og mer fleksibilitet jo lenger man «holder ut» som student. Du kan gjøre de aller fleste studieprogram til «litt ditt» gjennom valg av praksisplass, valgfag, utveksling og oppgavetema. Og du vil kunne bruke det du lærer i langt flere yrker enn det tittelen på studieprogrammet antyder. 

Like mye som å forberede seg til en bestemt jobb, handler studiene om å utvikle seg som et kritisk tenkende menneske og om å kunne løse komplekse problemer på en systematisk måte. Det er ferdigheter du garantert får bruk for. Uansett videre valg. 

Vi har en forskningsbasert tilnærming til studentsuksess.

Vi vet at sannsynligheten for å gjennomføre er større dersom du opplever å være faglig og sosialt integrert. Derfor vil vi også legge til rette for at du skal få deg gode studievenner.

Så gjenstår det for deg å ta en viktig beslutning. Bestem deg for å gjennomføre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *