Hvorfor forsvinner ikke butikkene?

Hvorfor vil nettbutikkene aldri utkonkurrere den tradisjonelle varehandelen? Og hvorfor blir de fysiske butikkene aldri helt som før? Hør professor Asle Fagerstrøm snakke om teknologi som driver for framtidas varehandel.

Asle Fagerstrøm er professor i markedsføring ved Institutt for teknologi, Høyskolen Kristiania. Han forsker innen områder som netthandel, bruk av teknologi for å påvirke helserelatert atferd, fremtidens varehandel og privatøkonomi. Fagerstrøm leder forskningslaben Behavioral Lab på Høyskolen Kristiania hvor forskere bruker atferdsvitenskap, teknologi og design for å demonstrere atferdsendring. Studier gjøres ofte i samarbeid med næringslivet.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. både på PodBean, Apple Podcasts og Spotify. Her er de fem siste:

3 Comments on “Hvorfor forsvinner ikke butikkene?”

  1. 👍Interessant å lytte til..
    En aktuell og spennende bransje i endring.. ..og få være med å lære bort og inspirere studenter til å skape gode fysiske løsninger, som gir de beste handleopplevelser og lysten til å ta turen ut i butikk..sammen med Høyskolen Kristiania er moro!:)

  2. Pingback: Reiselivet bør fikse overkapasiteten selv - Kunnskapsmagasinet

  3. Pingback: Hvordan vi bruker smarttelefonen når vi handler i fysiske butikker - Kunnskapsmagasinet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *