Siri Senje om fortellerkunst

Siri Senje

[EPISODE 50] – Vi har representert en usynlig litterær sjanger, men når er det ikke lenger slik, sier professor Siri Senje. Hør om hennes arbeid med å utvikle utdanningen for de som skriver audiovisuelle fortellinger for blant annet film, TV og dataspill.

Siri Senje er studieprogramleder og professor i dramatisk skrivekunst ved Bachelor i Manus på Westerdals Institutt for Film og Medier ved Høyskolen Kristiania. Hun er en av de to første som fikk status som merittert underviser ved Høyskolen Kristiania, og studenter deltar aktivt i hennes forskning. Senje har regissert rundt 40 teaterforestillinger, mange på de største scenene i Norge, og skrevet for teater, film og TV.

Dette er episode 50. Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. både på PodBean, Apple Podcasts og Spotify. Her er de fem siste:

1 Comments on “Siri Senje om fortellerkunst”

  1. En fryd å høre en fagperson snakke så klart, enkelt og tydelig om faget sitt som Siri. Mye å lære her for oss alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *