Tor-Morten Grønli om hva mobildata kan brukes til

Tor-Morten Grønli

Nå har du bestevennen din i lomma. Det er en som vet mer om deg enn partneren din. Mobilen vet alle detaljer om hvem du kommuniserer med, hva du har kjøpt og hvor du har vært. Og det skaper både muligheter og noen etiske dilemmaer for de som lager apper. Hør mer om hva mobildata kan brukes til.

Tor-Morten Grønli er professor ved Institutt for teknologi, Høyskolen Kristiania. Han har en doktorgrad i informatikk fra College of Engineering Design and Physical Sciences, avdeling for informatikk, Brunel University, London. Han er gjesteforsker ved Copenhagen Business School og samarbeider med Center for Business Data Analytics (cbsDBA). Han er grunnlegger og leder av Mobile Technology Lab ved Høyskolen Kristiania, og han har publisert mer enn 80 artikler i bøker, konferanser og tidsskrifter.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. både på PodBean, Apple Podcasts og Spotify. Her er de fem siste:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *