Kai Hanno Schwind om «Friends»

Kai Hanno Schwind

Hvorfor har TV-serien «Friends» blitt til en så stor suksess verden rundt? Hvordan fungerer humoren? Og hvorfor fungerer serien fortsatt i dag for et publikum som ikke var født da den først ble lansert på 90-tallet? Det svarer Kai Hanno Schwind på i boken «Friends – A Reading of the Sitcom«, og i dagens podcast:

I tillegg utforsker han og Simone Knox kritikken som har blitt rettet mot serien, blant annet om homofobe og transfobiske vitser og en mangel av mangfoldig casting.

Kai Hanno Schwind er medieviter og førsteamanuensis ved Institutt for scenekunst, musikk og studio, Avdeling for kunstfag, design og media, Høyskolen Kristiania. Hans forskningsområder er innenfor humor og mediene, transnasjonale formatadapsjoner, satire og ytringsfrihet, medialisering av nostalgi, og kunstfaglig forskning.

Hør de siste podcastene fra Krumsvik & Co. på PodBean (du finner den også på iTunes):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *