Kristin Undheim om kvinner og forbruk

Ressurssterke kvinner som er opptatt av etisk forbruk blir ofte latterliggjort. Kristin Undheim og Adina Broady Aasebö har tatt dem på alvor. Hør historien bak boka om Passionistas.

Kristin Undheim er høyskolelektor og faglig studieleder på Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. Hun har mastergrad i Politisk sosiologi fra London School of Economics and Political Science (LSE) og en cand.mag. i Statsvitenskap fra NTNU. Hun har vært partner i analysebyrået Indianer, direktør for trend og fremtidsanalyse i Opinion, samt analytiker i Bengal Consulting. Hennes sentrale interesseområder er forbrukertrender og sosial og kulturell endring, driver- og scenarieanalyser, samt temaområdene arbeidsliv, kvinner og urbanisme. Hun sitter i styret til BN Bank.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. på 10 ulike plattformer: Amazon Music/AudibleApple PodcastsGoogle Podcasts, iHeartRadio, Listen Notes, Player FM, PodBean, Podtail, Spotify og TuneIn.

Her er de fem siste:

3 Comments on “Kristin Undheim om kvinner og forbruk”

  1. Pingback: Sjokoladeforbannelsen - Kunnskapsmagasinet

  2. Pingback: Karp på podcast-toppen i 2019 - Kunnskapsmagasinet

  3. Pingback: Må du virkelig eie verden for å styre den? - Kunnskapsmagasinet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *